En enkel pasta-/kasslergratäng som passar utmärkt till vardags. Går snabb och enkelt att röra ihop utan krångel.

PortionerTotal tidUgn
540 min225°C, 20 min

Ingredienser

  • 500-600 g kassler
  • Café de paris påsar (från Blå band)
    • 6 dl mjölk
    • 150 g smör
  • 1 pkt Fusilli pasta (skruvar)

Gör så här

  1. Starta ugnen på 225°C
  2. Koka pastan och skär upp kasslern i strimlor
  3. Rör ihop café de paris såsen enligt anvisningarna på förpackningen
    1. Vispa ner påsarnas innehåll i en kastrull tillsammans med mjölken
    2. Koka upp såsen och låt sedan sjuda/småkoka i 2 minuter
    3. Ta av kastrullen från spisen och tillsätt smöret. Vispa till allt smör är smält.
  4. Blanda ner kasslern, pastan och såsen i en ugnsform och sätt in i ugnen på 225°C i ca. 20 minuter.
  5. Servera med en grönsallad
Sätt ett betyg!
[Totalt: 3 Medel: 3.3]
Kategorier: Middag